Nieuws

STSH doneert €2.000,- voor instrumenten.

Op vrijdag 8 december werd er door het STSH weer bekend gemaakt welke in 2017aangemelde projecten gehonoreerd zouden worden met een bijdrage.

STSH staat voor Support Team Someren-Heide, en is opgericht door een aantal ondernemers uit Someren-Heide met de bedoeling het vereningingsleven in dit kerkdorp een extra steuntje in de rug te geven in tijden waarin overheidsbijdragen, voor met name cultuur, alleen maar verder terug lopen. Verenigingen en andere vrijwilligersinstellingen die zich inzetten om de leefbaarheid in Someren-Heide op een positieve te ondersteunen kunnen een verzoek indienen bij het STSH, en elk jaar wordt er een bepaald bedrag verdeeld onder in ingekomen aanmeldingen.

Muziekvereniging Someren-Heide heeft uiteraard goede muziekinstrumenten nodig om haar functie te kunnen vervullen. Om een goede klank in het orkest te houden is het eigenlijk noodzakelijk om alle instrumenten van een bepaalde sectie tegelijkertijd te vervangen, en alle instrumenten per groep van eenzelfde merk en type te kiezen. En uiteindelijk geldt zoals voor zoveel andere zaken ook voor blaas- en slagwerk instrumentarium de regel goedkoop is duurkoop. Het is dus verstandig om voor instrumenten te kiezen van een degelijk merk, wat zijn kwaliteit bewezen heeft maar.....dit zijn natuurlijk niet de goedkoopste. Als je instrumenten steeds per groep vervangt, dan blijft die cyclus zich herhalen en bij Muziekvereniging Someren-Heide zijn nu de baritons (3 stuks) hoog nodig aan vervanging toe. En dat vergt een flinke investering. We zijn daarom enorm blij en dankbaar voor de mooie bijdrage die we daarvoor hebben ontvangen van het STSH. De cheque werd in De Bunt uitgereikt door Monique van de Tillaar.

Komende evenementen

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland

Contact

Adres secretariaat
Zeggestraat 8,
Someren-Heide
Telefoon

0493 - 49 22 43

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Machinefabriek JMBA BV
Hoofdsponsor WESA Tuinhout
Hoofdsponsor Van der Weerden Bouwmachineverhuur
Hoofdsponsor HO Jeuken

Upcoming

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland

Laatste nieuws

© Muziekvereniging Someren-Heide    Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media