Nieuws

Zaterdag 19 oktober werden onze jubilarissen gehuldigd. We hebben dit jaar drie vrouwen in onze vereniging die allemaal 40 jaar actief lid zijn. Naar onze mening is dit vrij uniek binnen de muziekwereld. Ingrid Linders-Verhees, Toos v.d. Veeke-v.d. Boomen en Marion Verest-v. Dillen bereikten deze mooie mijlpaal. Traditie getrouw werden ze allen aan huis afgehaald onder vrolijke klanken van fanfare en slagwerkgroep, waarna ze in een ludiek vervoermiddel (deze keer een brandweerwagen) naar zaal Heidehof werden gebracht.

Onze muziekvereniging heeft de afgelopen week twee keer medewerking verleend aan het opluisteren van activiteiten rondom de 75 jaren vrijheid van oorlog, die we hier inmiddels mogen gedenken. Het werden ook voor ons allebei indrukwekkende momenten.

Het laatste optreden van het seizoen 2018 / 2019 vond plaats op maandag 1 juli. Alle afdelingen van Muziekvereniging Someren-Heide presenteerden zich tijdens het buurtenconcert ofwel het buitenconcert wat dit jaar ook echt een buitenconcert werd. We werden zeer gastvrij ontvangen in de Sprokkelbuurt, bij de familie v.d. Boer aan de Nieuwendijk. Na een openingswoord van voorzitter Wim trad enkele minuten na 19:30 u als eerst het fanfare orkest op. Onder leiding van Karin van Dijk werd het Snapazz concert nog een keer dunnetjes overgedaan. Het publiek genoot opnieuw duidelijk van de temperamentvolle Spaanse klanken. Daarna waren er vijf optredens van solisten. Dit waren allemaal leden van de jeugdgroep. Zij hadden het lef om alleen of als klein ensemble in de openlucht een solo te spelen. Sommige solisten werden begeleid via een CD. Emma de Graaf speelde op elektrische piano twee mooie stukjes. 

Pagina 1 van 8

Contact

Adres secretariaat
Zeggestraat 8,
Someren-Heide
Telefoon

0493 - 49 22 43

Hoofdsponsoren

Hoofdsponsor Machinefabriek JMBA BV
Hoofdsponsor WESA Tuinhout
Hoofdsponsor Bogaart Tuinmeubelen
Hoofdsponsor Van der Weerden Bouwmachineverhuur
Hoofdsponsor HO Jeuken

Upcoming

Laatste nieuws

© Muziekvereniging Someren-Heide    Website door Nijssen Media
Icon Nijssen Media