Na een lange gedwongen pauze vond afgelopen maandag 31 mei onze eerste gezamenlijke repetitie van 2021 plaats. We mogen weer met maximaal 30 mensen repeteren indien we ons houden aan o.a. de regels voor de onderlinge afstand. Er waren (excl. de dirigent) precies 30 mensen aanwezig, en aan alles was te merken dat men er echt zin in heeft om weer samen muziek te kunnen maken, en natuurlijk een praatje na de repetitie. Vanaf volgende week zou de bar weer open mogen zijn tot 22:00u zodat we bij een repetitie 'zonder pauze' nog even na kunnen babbelen in de foyer met een drankje erbij. Voorlopig worden de repetities in de sporthal gehouden. Daar kunnen we gemakkelijk voldoen aan de eisen die er nog gesteld worden t.a.v. de afstand tot elkaar.

Onze 'corona proof' bloemenactie is een groot succes geworden. De commissieleden Wilma, Ingrid, Wendy en Miranda hebben heel wat tijd in de voorbereiding moeten stoppen om meer dan 160 bestellingen in orde te maken. Dankzij de hulp van veel andere leden is alles netjes bezorgd op zaterdagochtend 1 mei. Onze bloemencommissie had de zaken prima voorbereid. In volgorde van de route adressen kon alles op de aanhangers worden gezet, en bij elke bestelling was een controle formulier gevoegd. Hierdoor kon de bezorging snel en nagenoeg vlekkeloos worden afgewerkt.

Bij deze willen we iedereen die onze vereniging gesteund heeft via de bloemenactie heel hartelijk bedanken voor alle support.

Op woensdag 31 maart hield onze muziekvereniging voor de eerste keer in haar bestaan een digitale jaarvergadering. Het 'ditgitale' uiteraard vanwege de geldende corona maatregelen. Om precies 20:00 u opende voorzitter Wim Jaspers deze vergadering via 'Teams', en er bleken heel wat leden ingelogd te hebben om de vergadering te volgen.

Pagina 1 van 11

Er staan nog geen toekomstige evenementen gepland