Het Snapazz concert van het fanfarekorps wat op zaterdag 1 juni werd gehouden is een uitstekend geslaagd evenement geworden. Om 20:00u was de van een Spaanse aangekleding voorziene grote zaal van de Bunt mooi gevuld, en heette voorzitter Wim Jaspers alle aanwezigen van harte welkom. Daarna gaf hij het woord over aan de presentator van de avond, toreador Stan de la Cruz (Stan vd Kruijs). Via een rad van avontuur speelde hij met het publiek een spel waarmee de volgorde van het programma bepaald zou worden.

Zondag 19 mei werd onze Kofferbakmarkt gehouden. Ook de editie 2019 mag geslaagd worden genoemd. Het was iets minder druk als vorig jaar, maar de sfeer was er niet minder om. Er was continue een gestage stroom publiek aanwezig. In de horecatent kon men genieten van een drankje met een hapje,  en troubadours Harry en Martijn liepen gewapend met hun zangstem en gitaar al zingend en spelend rond over het marktterrein. De standhouders waren weer tevreden. en het weer werkte goed mee.

Voor meer foto's: klik hier

Foto's: Patrick v.d. Broek.

Ondanks het mindere weer is is de bloemenactie op 4 mei een groot succes geworden. Dit dankzij de medewerking van velen, waaronder ook een flink aantal vrijwilligers van buiten onze vereniging, Het was voor de organisatie deze keer een flinke puzzel. De leden van de slagwerkgroep konden niet meehelpen vanwege hun deelname aan het EMJ. Maar toch kon het wederom geregeld worden dat er overal in Someren-Heide huis aan huis langsgegaan kon worden met het plantgoed, en er zowel op het kerkplein als bij de Bunt een stand bemenst kon worden waar eveneens het gehele assortiment te koop was. Ook tijdens de actie verliepen de zaken soepel. Bij deze willen we iedereen bedanken die ons financieel gesteund heeft bij deze bloemenactie, en zeker ook alle mensen van buiten de club die dit gebeuren tot een succes hebben gemaakt hartelijk bedanken voor hun support!

voor foto's: klik hier

Foto's: Patrick v.d. Broek.

Pagina 1 van 6