Een nieuwe dirigent voor ons fanfarekorps! Vanaf 8 juni a.s. zal Thom Roosen starten als nieuwe dirigent van onze fanfare. Karin van Dijk heeft medio vorig jaar aangegeven het belangrijk te vinden dat er, na ruim 10 jaar, weer een nieuw gezicht voor het korps komt te staan. We vinden het jammer dat Karin haar functie bij onze vereniging neer gaat leggen maar begrijpen haar zienswijze en accepteren haar keuze. We zullen Karin nog op gepaste wijze gaan bedanken voor alles wat ze betekend heeft voor Muziekvereniging Someren-Heide.

Op zondag 12 januari vond in de Bunt een Nieuwjaarsconcert plaats. Naast zowel de fanfare als de slagwerkgroep van Muziekvereniging Someren-Heide traden ook het 'Jozef-Pauluskoor' o.l.v. Toos Douven, en zangvereniging 'Heart & Soul' o.l.v. Emmy Stultiens op. De presentatie werd verzorgd door John Henkes. Het Kerstconcert in de kerk, georganiseerd door diverse muziekverenigingen uit Someren-Heide, kende een lange traditie en trok op het hoogtepunt publiek uit de wijde omgeving. Stilaan ontstond de wens om nog eens een gezamenlijk concert op te gaan zetten. Deze wens werd nu dus verwezenlijkt. De kerk is inmiddels gesloten, de Bunt werd de alternatieve locatie.

Vrijdag 13 dec (geen ongelukken gebeurd!) werd er in De Bunt een concert gehouden door onze Jeugdfanfare, in samenwerking met het Opleidingsorkest van Fanfare De Vooruitgang uit Stiphout. Om 20:00 u verwelkomde onze voorzitter Wim Jaspers alle aanwezigen, en in het bijzonder natuurlijk onze gastvereniging uit Stiphout. Daarna nam Monique Driessen van de jeugdcommissie het woord over.

Pagina 1 van 9