Tot 25 oktober a.s. kunt u weer gaan stemmen op uw favoriete clubs via de Rabobank Clubsupport. Ook wij doen weer mee met deze campagne, die ons de laatste jaren een mooi bedrag heeft opgeleverd. Om te kunnen stemmen moet u lid zijn van de Rabobank. Dit is gemakkelijk te regelen en het lidmaatschap is geheel gratis. Voor de verenigingen is het een welkome bijdrage waarvoor verder weinig gedaan hoeft te worden. Uw stem telt voor ons.

We willen bij deze alvast iedereen die ons wil steunen via de RABO ClubSupport heel hartelijk bedanken voor deze club support!

Zaterdag 11 september huldigden we onze vijf jubilarissen. Gerrit van Zoggel, Martien Hendriks en Nol Hendriks, de enige leden van nu die de pionierstijd van, destijds nog Fanfare 'St. Jozef', hebben meegemaakt zouden eigenlijk in 2020 hun 65 jarig jubileum vieren. Maar door de corona maatregelen die toen van kracht waren was een passende huldiging niet mogelijk. Daarom werden ze nu samen met onze gouden, dus 50 jarig, jubilarissen Marga Nagel en Jan Meeuws alsnog in het zonnetje gezet. Vanwege de nog geldende corona restricties was het geheel in een ander jasje gestoken dan gebruikelijk, maar het werd zeker een echt feestelijke happening. Alle jubilarissen werden volgens de traditie met feestelijke muziek aan huis opgehaald door het fanfarekorps en de slagwerkgroep. De laatste had zich voor deze gelegenheid muzikaal getransformeerd in een heuse samba band. Elke jubilaris kreeg aan huis de bondsspeld met oorkonde uitgereikt, en voor de partner was er een mooi boeket bloemen. Ze konden vervolgens instappen in een zeer speciaal en luxe vervoermiddel waarmee ze na het bezoek aan de laatste feesteling weer terugkeerden naar Someren-Heide. Daar stonden alle muzikanten klaar om nogmaals een serenade te brengen. Namens alle jubilarissen sprak Jan Meeuws een dankwoord, en overhandigde Martien Hendriks een envelop met inhoud aan voorzitter Wim als financiele bijdrage voor een nieuw muziekstuk. Hierna konden de jubilarissen, samen met partner, in 'Heidehof' aanschuiven voor een diner wat hun door de vereniging werd aangeboden.

Voor onze jeugdfanfare zijn we op zoek naar een dirigent(e). ) Onze jeugdfanfare bestaat uit ca. 10 personen met een uiteenlopend niveau, van beginnend instrumentaal leerling tot en met Diploma A, B, of soms diploma C. De repetities zijn op maandag van 18:45 u tot 19:45 u in gemeenschapshuis De Bunt in Someren-Heide. We vinden het natuurlijk belangrijk om samen op een behoorlijk peil muziek te maken, maar een goede gezellige verenigingsgeest staat bij ons ook hoog in het vaandel. Onze filosofie is dat een goede sfeer binnen de club de belangrijkste basis is om tot mooie prestaties te komen.

Het is uiteraard belangrijk dat je voldoende muzikale kennis hebt, ook op het vlak van HaFa directie. Vind je het leuk om met jeugd te werken aan het samen muziek maken? Ben je enthousiast en creatief? Zie je de mogelijkheden en onmogelijkheden van mensen? Wil je jeugdige muzikanten op een positieve manier stimuleren in het beoefenen van deze hobby? Heb je zin om samen met ons te bouwen aan een gezonde toekomst voor onze vereniging? Dan zijn we op zoek naar jouw!

Heb je interesse of wil je nadere informatie? Stuur dan gerust een mail (met CV) naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Je mag natuurlijk ook gerust verder kijken op deze website om al wat meer te weten te komen over Muziekvereniging Someren-Heide.

Pagina 1 van 13