Jeugdslagwerkgroep

Sinds 2014 is Lars van Tulden de nieuwe dirigent van de jeugdslagwerkgroep. De jeugdslagwerkgroep treedt regelmatig op en doen ook jaarlijks mee aan het jeugdslagwerkfestival van de Kleine Kring. Naast deze activiteiten hebben we elk jaar ook meerdere uitstapjes, waarbij we met alle jeugdleden van de vereniging samen, iets leuks gaan doen.

Bij de jeugdslagwerkgroep leer je om te spelen op alle verschillende instrumenten. Na ongeveer een jaar muziekles kun je instromen bij de jeugdslagwerkgroep. Ze worden hier klaargestoomd voor de grote slagwerkgroep.

wp193f20bf

Meer info over de Slagwerkgroep

Dirigente: Lars van Tulden
Repetitie: vrijdag 19:00 - 20:00